Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden en voorwaarden m.b.t. de on-line verkoop

Koninklijke & Prinselijke Hoofdgilde Sint-Joris Stalen Boog Brugge vzw verkoopt on-line enkel producten en diensten met betrekking tot de Gilde. Daarbij zijn onder andere boeken, memorabilia, benodigdheden voor het beoefenenn van de sport, wisselstukken, tickets en inschrijvingen voor evenementen.

De on-line verkoop wordt gesloten na ontvangst van betaling van de prijs zoals opgegeven op de webiste.

Voor de aankopen geldt een herroepingsrecht conform de Belgische wetgeving. Dit bedraagt 14 kalenderdagen voor alle fysische goederen. Tickets voor evenementen kunnen maximaal tot 14 dagen vooorafgaand aan,het evnement geretourneerd worden. Klik hier voor de regelgeving van de FOD Economie.

De aangegeven prijzen zijn nettoprijzen met de toepasselijke BTW inbegrepen.

De beschikbaarheid en/of leveringstermijn wordt aangeduid bij het betreffende artikel op de website.

De garantie wordt geregeld volgens de toepsselijke Belgische wetgeving. Lees hier meer over de wettelijke garantie bepalingen.

De goederen worden niet aan huis geleverd maar kunnen afgehaald of geretourneerd worden in het Gildelokaal tijdens de normale openingsuren of na afspraak.

Voor vragen, restitutie, annulatie van een bestelling of geschillen kan je steeds terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Adres

Hoofdgilde Sint-Joris Brugge vzw

Stijn Streuvelsstraat 59

8000 Brugge